“Έκραξαν” τον Τέβες οι συνάδελφοί του! “Δεν παίρνουμε όλοι τόσα λεφτά”

11:00 3/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Τις αντιδράσεις χαμηλόμισθων παικτών από μικρότερες κατηγορίες προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κάρλος Τέβες, ότι οι ποδοσφαιριστές είναι προνομιούχοι και αντέχουν να μείνουν και ένα χρόνο απλήρωτοι.

Oι δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Τέβες, ότι οι ποδοσφαιριστές αντέχουν και απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκάλεσαν την αντίδραση παικτών από χαμηλότερες κατηγορίες της Αργεντινής.

Ο Τέβες για τον κορονοϊό: “Οι ποδοσφαιριστές είμαστε προνομιούχοι! Άλλοι δέχονται το μεγάλο χτύπημα”

Συγκεκριμένα

παίκτης της Λος Άντες, ομάδα τρίτης κατηγορίας δήλωσε περί αυτού: “Δεν έχουμε λάβει μισθούς για δύο μήνες και πολλοί από εμάς έχουν την ίδια αβεβαιότητα με κάθε κανονικό εργαζόμενο”, ενώ ο Φεντερίκο Πρέσεντο της Ατλάντα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας είπε: “Τα χρήματα στη δεύτερη κατηγορία δεν είναι τα ίδια που σίγουρα πληρώνονται στη Μπόκα. Λυπάμαι που απευθύνομαι μόνο σε εσένα, αλλά δεν πρόκειται να γενικεύσω γιατί δεν γνωρίζω την πραγματικότητα του καθένα»”.

Ο Τέβες ήθελε φυσικά να δώσει ένα παράδειγμα σε σχέση με τον μέσο εργαζόμενο, αλλά του “χρεώνεται” ότι ξέχασε πως υπάρχουν και συνάδελφοί του που αμοίβονται πολύ λιγότερο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο ίδιος, που έχουν μία πολύ μεγάλη οικονομική άνεση.

To άρθρο “Έκραξαν” τον Τέβες οι συνάδελφοί του! “Δεν παίρνουμε όλοι τόσα λεφτά” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα