Έκπληξη: Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Έξαψη

17:02 31/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους θαυμαστές της δημοφιλούς τραγουδίστριας αλλά και τους τηλεθεατές της σειράς του MEGA.

Τα στελέχη του σταθμού ενισχύουν ακόμα περισσότερο την «Έξαψη» θέλοντας να ευχαριστήσουν τους τηλεθεατές της πετυχημένης σειράς που την παρακολουθούν από Δευτέρα έως και Τετάρτη, στις 9 το βράδυ.

Το δυνατό ερωτικό δράμα που υπογράφει η Τίνα Καμπίτση έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και για αυτό η διοίκηση

του MEGA αποφάσισε να τους κάνει ένα πολύ ωραίο δώρο.

Έτσι λοιπόν η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι στην «Έξαψη» ερμηνεύοντας το τραγούδι των τίτλων της σειράς. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια νέβασε μάλιστα ατο τραγούδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας ότι «Έξαψη.. το αγάπησα πολύ αυτό το τραγούδι.. στην πιο ερωτική σειρά της τηλεόρασης…» και όλοι έπαθαν… έξαψη!

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

Από αύριο λοιπόν, οι τίτλοι της «Έξαψης» θα είναι ντυμένοι με τη φωνή της δημοφιλούς λαϊκής ερμηνεύτριας με ένα τραγούδι που αναμένεται να αγαπηθεί όσο και η σειρά του MEGA που πρωταγωνιστούν οι: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Νίκος Πουρσανίδης, Αναστασία Παντουση, Γιουλικα Σκαφιδα και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί.

 

To άρθρο Έκπληξη: Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Έξαψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα