Εκπαιδευτήρια Γείτονα: Open Day «Γονείς και παιδία παίζει» 2023 – Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Α’ Δημοτικού

13:04 28/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα σας προσκαλούν να έρθετε με τα παιδιά σας στην εκδήλωση του σχολείου,«Γονείς και παιδία παίζει», το Σάββατο 06 Μαΐου 2023, από τις 10:30 έως τις 14:00, για να ζήσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Τα παιδιά σας και εσείς θα έχετε την ευκαιρία:

να λάβετε μέρος σε κινητικά παιχνίδιανα δημιουργήσετε με πηλό, χαρτοπολτό ή με φυσικά υλικά από τον κήπο μαςνα κατασκευάσετε μουσικά όργανανα ζωγραφίσετενα παίξετε και να πειραματιστείτε με
απλά υλικά και εργαλείανα δημιουργήσετε κατασκευές σε εργαστήριο prime stemνα φτιάξετε νόστιμα τρουφάκιανα παρακολουθήσετε την παράσταση κουκλοθεάτρου: «Τικ και Τέλα, ο καινούριος φίλος»

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε:

την παράσταση των μαθητών και μαθητριών της Ε΄ Δημοτικού με τίτλο:«Ταξιδεύοντας με τον Μικρό Πρίγκιπα» – «Voyage avec le Petit Prince»θεατρικά δρώμενα με θέμα την Αρχαία Ελλάδα από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ΄ Δημοτικού.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής, έως την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

To άρθρο Εκπαιδευτήρια Γείτονα: Open Day «Γονείς και παιδία παίζει» 2023 – Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Α’ Δημοτικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκπαιδευτήρια Γείτονα, Open Day Γονείς, 2023 – Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο – Α’ Δημοτικού,ekpaideftiria geitona, Open Day goneis, 2023 – paidikos stathmos – nipiagogeio – a’ dimotikou