Εκλογές ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη: Ουρές από ψηφοφόρους και αλλαγές σε εκλογικά τμήματα για αποφυγή συνωστισμού

15:21 5/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Σε πλήρη εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και στη Θεσσαλονίκη. Ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Οι κάλπες και στα 816 εκλογικά κέντρα άνοιξαν στις 07:00 το πρωί, αλλά μάλλον δεν θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, όπως είναι προγραμματισμένο, καθώς όλα δείχνουν προς παράταση, λόγω μεγάλης συμμετοχής!

Στη Θεσσαλονίκη,

έχουν στηθεί 64 κάλπες σε 36 εκλογικά κέντρα όπου οι φωτογραφίες του newsit.gr καταγράφουν μεγάλες ουρές έξω από τα τμήματα της συμπρωτεύουσας.

Σε ορισμένα εκλογικά τμήματα, οι υπεύθυνοι έδωσαν οδηγίες σε ορισμένους ψηφοφόρους να μεταφερθούν σε διπλανό εκλογικό κέντρο, προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη η επίδειξη των πιστοποιητικών για τον κορονοϊό, καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας.

Click4more: Εκλογές ΚΙΝΑΛ – LIVE: Οι πολίτες αποφασίζουν ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος

Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου στις 22:00 το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί το 15% των αποτελεσμάτων. Στην Αυστραλία οι κάλπες έχουν ήδη κλείσει.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη: Ουρές από ψηφοφόρους και αλλαγές σε εκλογικά τμήματα για αποφυγή συνωστισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Θεσσαλονίκη, Ουρές,ekloges kinal, thessaloniki, oures