«Είμαι πολύ καλά... σχεδόν...» - Η αινιγματική αντίδραση του Καρόλου μετά τον σάλο για ρατσιστικά σχόλια

13:57 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Πιρς Μόργκαν αποκάλυψε πως η ολλανδική έκδοση του βιβλίου Endgame, του δημοσιογράφου Όμιντ Σκόμπι, κατονομάζει τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον ως «βασιλικούς ρατσιστές». Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ισχυριστεί στην… αλησμόνητη συνέντευξη στην Όπρα Γούνφρεϊ ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας, όταν περίμεναν το πρώτο τους παιδί, είχε αναρωτηθεί τι χρώμα θα είχε το δέρμα του! Και κατά τον Πιρς Μόργκαν, η ολλανδική έκδοση του Endgame ισχυρίζεται ότι την… ερώτηση είχαν κάνει ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον. 

Σε

συνέντευξή του, ο Μόργκαν επισήμανε ότι, κατά το βιβλίο, ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον αναφέρθηκαν στο χρώμα του δέρματος του Άρτσι, γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. 

Ο βασιλιάς Κάρολος βρέθηκε σήμερα στη σύνοδο των COP28 για την κλιματική αλλαγή στο Ντουμπάι, λίγες ώρες μετά από τη «βόμβα» ότι ο ίδιος και Κέιτ Μίντλετον είναι τα δύο μέλη του παλατιού που έκαναν ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του πρίγκιπα Άρτσι πριν γεννηθεί.

Ο Βασιλιάς προσγειώθηκε στο Ντουμπάι όπου θα δώσει μια κεντρική ομιλία.

Πριν από αυτήν, ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Νιγηρίας, Bola Ahmed Tinubu πώς είναι και ο μονάρχης απάντησε: «Είμαι πολύ καλά… σχεδόν».

BREAKING: I name the two Royals named in the Dutch version of Omid Scobie’s book… https://t.co/HLceIuNcPj

— Piers Morgan (@piersmorgan) November 29, 2023

Παράλληλα, η αντίδραση του παλατιού ήταν σφοδρή, χαρακτηρίζοντας τα όσα αναφέρονται ντοπιαστικά και μοχθηρά. Πηγές από τη βασιλική οικογένεια ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει νομική απάντηση. 

To άρθρο «Είμαι πολύ καλά... σχεδόν...» - Η αινιγματική αντίδραση του Καρόλου μετά τον σάλο για ρατσιστικά σχόλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είμαι, Καρόλου,eimai, karolou