Είχε δει τη στέψη της Ελισάβετ και θα παρακολουθήσει και του Καρόλου - Τι είπε η γιαγιά «ζωντανή ιστορία» στο BBC

17:52 5/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Την τελευταία φορά που η Jennifer Southern κατασκήνωσε για να παρακολουθήσει την πομπή της στέψης της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μόλις 14 ετών. Εβδομήντα χρόνια αργότερα, στα 84 της, έχει πάρει την ίδια θέση για να δει την υπέρλαμπρη τελετή για τον Βασιλιά Κάρολο.

Ήδη, την Παρασκευή, 5 Μαΐου, η 84χρονη Jennifer Southern θα διανυκτερεύσει για να έχει την καλύτερη θέα του Βασιλιά

Καρόλου, που θα στεφθεί και επισήμως μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, αύριο Σάββατο (06.05.2023).

«Ήμουν εδώ πριν από 70 χρόνια για τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ και ήθελα απλώς να είμαι εδώ για αυτό. Είναι μια εμπειρία που γίνεται μια φορά στη ζωή», λέει σε δημοσιογράφο του BBC.

Η 84χρονη θα έχει μαζί της τόσο τον γιο όσο και την εγγονή της. «Είναι μια αίσθηση ιστορίας», σχολίασε ο Mark, προσθέτοντας:

«Δεν μπορείς να είσαι μάρτυρας στέψεων πολύ συχνά, επομένως είναι πολύ σημαντικό να το έχεις και να το βιώσεις με τις διαφορετικές γενιές».

Τέλος, η εγγονή της 84χρονης, η Amelia Southern, 24 ετών, είπε: «Είναι απλά μια καταπληκτική εμπειρία, να βρίσκομαι εδώ με τη γιαγιά που ήταν παρούσα για τη στέψη πριν από τόσα χρόνια».

 

To άρθρο Είχε δει τη στέψη της Ελισάβετ και θα παρακολουθήσει και του Καρόλου - Τι είπε η γιαγιά «ζωντανή ιστορία» στο BBC δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είχε, Ελισάβετ, Καρόλου -, BBC,eiche, elisavet, karolou -, BBC