Έγραψε! Η Gloria Gaynor πλένει τα χέρια της και τραγουδάει «I will survive» - Παγκόσμιο challenge κατά του κορονοϊού

10:05 13/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Όλοι όσοι είναι διάσημοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχουν μπει στην μάχη κατά του κορονοϊού. Άλλοι με χιούμορ και άλλοι όχι προσπαθούν να βοηθήσουν τις αρχές παγκοσμίως προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής για να νικήσουμε τον κορονοϊό.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και η διάσημη τραγουδίστρια Gloria Gaynor η οποία έχει τραγουδήσει και τον ύμνο της επιβίωσης, το «I will survive».

Η θεά της ντίσκο λοιπόν ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει το επικό τραγούδι και πλένει τα χέρια της!

View this post on Instagram

I love that people are taking part in the #iwillsurvivechallenge to #washyourhands and are duetting with me on @tiktok like @mykelferrantino did! Stay safe and healthy everyone! Wash your hands often every day for 20 seconds or more. . . #coronavirus #coronavírus #coronavirüs #coronavirüsü #handwashing #handwash #handwashingsongs #handwashingsong #gloriagaynor #iwillsurvive #wewillsurvive

A post shared by G L O R I A G A Y N O R (@gloriagaynor) on Mar 11, 2020 at 10:38am PDT

Και φυσικά αυτό πήρε διαστάσεις και πλέον έχει γίνει I will survive challenge!

 

To άρθρο Έγραψε! Η Gloria Gaynor πλένει τα χέρια της και τραγουδάει «I will survive» - Παγκόσμιο challenge κατά του κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα