Έφυγε από τη ζωή ο γενικός διευθυντής της Isomat Στέλιος Δελητζάς

18:04 13/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Βαθιά θλίψη στην οικογένεια της ISOMAT, που βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απώλεια του Γενικού της Διευθυντή Στέλιου Δελητζά, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία  65 ετών.

Όπως αναφέρουν από την εταιρεία «Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο  και στον προσωπικό του κύκλο. Η σκέψη και η αγάπη όλων μας είναι στην οικογένειά του,  στην οποία εκφράζουμε τα θερμά μας

συλλυπητήρια». 

Ο Στέλιος Δελητζάς γεννήθηκε το 1955 στην Κρανιά Γρεβενών. Σπούδασε Οικονομικά στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στην ISOMAT ξεκίνησε να εργάζεται τον  Σεπτέμβριο του 1999 ως Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδος. Στην πορεία ανέλαβε τη θέση του  Γενικού Διευθυντή συμβάλλοντας τα μέγιστα με το έργο του στην ανάπτυξη της εταιρίας.  Η εταιρεία εις μνήμην του θα ενισχύσει οικονομικά το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η ISOMAT είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία δομικών χημικών και κονιαμάτων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με 3 παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Σερβία, 7 θυγατρικές εταιρίες σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως.

To άρθρο Έφυγε από τη ζωή ο γενικός διευθυντής της Isomat Στέλιος Δελητζάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα