«Ευπρόσδεκτος» ο Χάρι στην στέψη του βασιλιά Καρόλου - Η πλειοψηφία των Βρετανών θέλει να του σταλεί πρόσκληση

15:19 28/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Παρά τις… επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως είναι «ευπρόσδεκτος» από τους Βρετανούς στην στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Ipsos για λογαριασμό της εφημερίδας London Evening Standard, το 60% των

ενήλικων ερωτηθέντων της Βρετανίας, θεωρεί ότι θα πρέπει να σταλεί πρόσκληση στον πρίγκιπα Χάρι για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ενώ ποσοστό μόλις 30% εξέφρασε αντίθετη γνώμη.

Η ηλικιακή ομάδα 55 και άνω εμφανίζεται διχασμένη με το 42% να μην θέλουν να παραστεί ο Δούκας του Σάσεξ στην τελετή της 6ης Μαϊου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και το 47% να διαφωνεί.

Από την άλλη πλευρά τρεις στους τέσσερις της ηλικιακής ομάδας 18 έως 34 ετών θεωρούν ότι ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου δεν θα πρέπει να απουσιάσει από μια τόσο σημαντική στιγμή όπως και η πλειοψηφία (65%) των ατόμων ηλικίας 35 – 54 ετών.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά το παλάτι…

To άρθρο «Ευπρόσδεκτος» ο Χάρι στην στέψη του βασιλιά Καρόλου - Η πλειοψηφία των Βρετανών θέλει να του σταλεί πρόσκληση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα