Έφη Σαρρή: Δεν έχω μετανιώσει που δεν έκανα δικά μου παιδιά

12:10 11/12/2023 - Πηγή: NewsIt

«Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά, μόνο δέχομαι», είπε η Έφη Σαρρή.

Η Έφη Σαρρή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα Χριστούγεννα, τα δώρα που έχει δεχτεί, αλλά και το λόγο που δεν

έκανε παιδιά.

«Δεν συνηθίζω να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά κάποιες γωνίες του σπιτιού. Δεν έχω πάρει ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μου. Το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει τα Χριστούγεννα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Δεν ήταν από θαυμαστή, δεν είμαι και η… Μαντόνα.

Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά, μόνο δέχομαι. Δεν νομίζω ότι οι άντρες χρειάζονται δώρα, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες. Ο άντρας είναι πιο… μπρουτάλ για να του πάρεις δώρο. Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο που είχα λάβει ήταν ένα δαχτυλίδι πολλών καρατίων», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Η Έφη Σαρρή είπε στη συνέχεια: «Είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφεραν. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι κούκλοι, αλλά τα κουκλίστικα μυαλά. Ένας κούκλος ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητά μου, πάντα κοίταζα τον χαρακτήρα. Έχω υπάρξει σε σχέση με γνωστό άτομο και δεν το μάθατε ποτέ».

 

Κλείνοντας, η  Έφη Σαρρή ανέφερε: «Η φιλοσοφία που έχω είναι πως όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μας. Μπορώ να προσφέρω αγάπη και χαρά σε παιδιά που δεν τα έχω γεννήσει εγώ.

Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν έχω κάνει δικά μου παιδιά, δεν θα μπορούσα να το υπηρετήσω».

To άρθρο Έφη Σαρρή: Δεν έχω μετανιώσει που δεν έκανα δικά μου παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφη Σαρρή,efi sarri