Εφές Αναντολού: Η απονομή και τα τουρκικά του Αταμάν που προκάλεσαν την αντίδραση του κόσμου

22:24 21/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Αναντολού Εφές κατέκτησε το τρόπαιο στο Final Four της Euroleague κι έγινε η τέταρτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που έκανε το back to back.

Η Αναντολού Εφές νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 58-57 στον τελικό του Final Four της Euroleague και σήκωσε την κούπα και στο Βελιγράδι.

Ο

αρχηγός της Αναντολού Εφές, Ντόγκους Μπαλμπάι, έδειξε, μάλιστα, τον σεβασμό του για τον Μπράιαντ Ντάνστον, αφήνοντας τον Αμερικανός σέντερ να σηκώσει το τρόπαιο της Euroleague.

To the VICTOR, the SPOILS!

The back-to-back champs!#F4GLORY pic.twitter.com/VP6luSC7Au

Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 21, 2022

In front of your fans, @AnadoluEfesSK a special night #F4GLORY pic.twitter.com/ajhRKoLSx3

Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 21, 2022

Στο μεταξύ ο Εργκίν Αταμάν ήταν τόσο ενθουσιασμένος μετά το τέλος του τελικού που επέλεξε να μιλήσει στο κανάλι της Euroleague στα τουρκικά, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου στο γήπεδο.

«Αυτή είναι η ιστορία» είπε στην αρχή ο προπονητής της Εφές Αναντολού, επιλέγοντας στη συνέχεια να μιλήσει στη μητρική του γλώσσα. Ο κόσμος τον αποδοκίμασε έντονα, ωστόσο εκείνος δεν σταμάτησε, παρά το γεγονός ότι ελάχιστοι καταλάβαιναν τι έλεγε.

Who is ready to party with @AnadoluEfesSK?#F4GLORY pic.twitter.com/5rB0IoCg2Q

Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 21, 2022

To άρθρο Εφές Αναντολού: Η απονομή και τα τουρκικά του Αταμάν που προκάλεσαν την αντίδραση του κόσμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα