Έχουμε τεράστιες απώλειες παραδέχεται Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής - Παραδίδονται μαζικά στους Ουκρανούς

21:42 13/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Πολεμικός ανταποκριτής κρατικού τηλεοπτικού καναλιού της Ρωσίας αποκάλυψε – κατά λάθος – το μέγεθος των απωλειών στην Ουκρανία. Ο Alexander Sladkov παραδέχτηκε στον αέρα ότι «ένας τεράστιος αριθμός» Ρώσων στρατιωτών έχουν σκοτωθεί.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο Alexander Sladkov έδινε ανταπόκριση στο ειδησεογραφικό κανάλι «Rossiya 1», από το Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία,

όταν είπε: «Χάνουμε τεράστιο αριθμό ανθρώπων, έχουμε τραυματίες», για να… διορθώσει αμέσως, λέγοντας, «…έχουμε… μεγάλες επιτυχίες!».

Παρότι ο Ρώσος δημοσιογράφος διόρθωσε γρήγορα το λάθος του, λέγοντας ότι η Ρωσία έχει «μεγάλες επιτυχίες», δεν μπόρεσε, φυσικά, να τις κατονομάσει, αφού δεν υπάρχουν…

Δείτε την άβολη στιγμή του Alexander Sladkov:  

 

Την ίδια στιγμή στο πεδίο των μαχών οι Ουκρανοί συνεχίζουν την αντεπίθεση, παρά το γεγονός ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, ισχυρίζεται ότι ο ρωσικός στρατός βρίσκεται απλώς σε φάση τακτικής αναδιοργάνωσης.

Ο «Τσάρος» ως γνωστόν αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα και μία ακόμη «πρόκληση», αυτή τη φορά στο εσωτερικό: Δημοτικοί σύμβουλοι 18 περιφερειών της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης τον έχουν καλέσει να παραιτηθεί!

To άρθρο Έχουμε τεράστιες απώλειες παραδέχεται Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής - Παραδίδονται μαζικά στους Ουκρανούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα