Δυο ανήλικοι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία οδηγού στον Ασπρόπυργο

14:39 4/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 51χρονου Τούρκου οδηγού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο φορτηγό του, σε πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο. στις 8 Απριλίου. Έχουν γίνει ήδη τέσσερις συλλήψεις.

Από τα πέντε άτομα που κατηγορούνται, σύμφωνα με την αστυνομία, για τη δολοφονία του 51χρονου οδηγού, οι δυο είναι ανήλικοι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικία τους δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια. Οι αρχές αναζητούν τον πέμπτο κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,

οι δράστες μαχαίρωσαν τον άτυχο 51χρονο για να τον ληστέψουν.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο 51χρονος Τούρκος οδηγός είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε φορτηγό-τράκτορα. Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην περιοχή Δύο Πεύκα στον Ασπρόπυργο.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα (04.06.2020) στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ οι δύο ανήλικοι στην ανακρίτρια Ανηλίκων.

To άρθρο Δυο ανήλικοι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία οδηγού στον Ασπρόπυργο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα