Δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» από τη Nestlé Ελλάς

10:02 5/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Η Nestlé Ελλάς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής οικογένειας εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια. Ήταν τέλη του 19ου αιώνα όταν κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τα πρώτα της προϊόντα.

Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής, ενισχύοντας την ποιότητα της ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον.

Στην πορεία της μέχρι σήμερα τα παιδιά αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της εταιρίας, αφού το προϊόν που αποτέλεσε το εφαλτήριο για τη δημιουργία της, ήταν η Farine Lactée, η πρώτη τροφή για βρέφη, ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη

που δημιούργησε ο φαρμακοποιός Henri Nestlé.

Με τα παιδιά ως πυξίδα της, η Nestlé Ελλάς θέλησε να ενισχύσει την φροντίδα τους. Μια εταιρία που είναι ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας για περισσότερο από έναν αιώνα, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα στην πρόκληση που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας (και) της Ελλάδα τους τελευταίους εννέα μήνες. Γι’ αυτό και η Nestlé Ελλάς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να συνδράμει ουσιαστικά στην κάλυψη σημαντικών αναγκών.

Και το έκανε με μια σημαντική δωρεά έξι παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν τρεις νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες τρεις που υπάρχουν ήδη, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Μιλώντας για τη νέα δωρεά της εταιρίας, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης τόνισε: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Sponsored by Nestlé

To άρθρο Δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» από τη Nestlé Ελλάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα