Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Με το όνομα «Άλκης» στις φανέλες του ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

20:39 5/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναιτωλικός τίμησε με έναν συγκινητικό και πανέμορφο τρόπο τη μνήμη του 19χρονου, Άλκη Καμπανού, αναγράφοντας το όνομά του στις φανέλες όλων των παικτών στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Superleague 1.

Μία ακπομα τρομερή κίνηση έκανε ο Παναιτωλικός, που μετά το πανό με τον Τίτορμο -που απεικονίζεται παραδοσιακά στο σήμα της ομάδας, να κρατά τον 19χρονο Άλκη Καμπανό, που δολοφονήθηκε

τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) πήρε την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη με έναν ακόμα πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οι Αγρινιώτες παρατάχθηκαν με όελς τις φανέλες να αναγράφουν απλά «Άλκης» στο πίσω μέρος.

Το δικό του μήνυμα έστειλαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, αναρτώντας πανό που έγραφε χαρακτηριστικά: «Ο δολοφόνος δεν είναι οπαδός, Άλκη για πάντα ζωντανός».

To άρθρο Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Με το όνομα «Άλκης» στις φανέλες του ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 19χρονου, Θεσσαλονίκη, Άλκης, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα,dolofonia 19chronou, thessaloniki, alkis, panaitolikos, pas giannina