Δημήτρης Τσιόδρας: «Ο Κασσελάκης θα πρέπει να μην αντιγράφει αφοριστικές τακτικές του παρελθόντος»

20:06 2/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού μίλησε στην ΕΡΤ για τις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογές, το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και τα προβλήματα στατικότητας του ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας

για τα αποτελέσματα των εκλογών που αναμένονται πως: «Στόχος μας είναι να εκλεγούν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ στις 13 περιφέρειες» και πρόσθεσε πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές προφανώς έχουν πολιτικό χρώμα όμως οι πολίτες δεν ταυτίζουν πάντα την επιλογή τους με ένα κόμμα.

«Ο Κασσελάκης θα πρέπει να μην αντιγράφει αφοριστικές τακτικές του παρελθόντος», είπε σχετικά με την δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περιμένεις από έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος μπαίνει τώρα στην πολιτική σκηνή, να ακολουθήσει διαφορετικές τακτικές και να μην αντιγράφει τακτικές που έχουμε δει τόσα χρόνια. Αφοριστικές δηλαδή. Ο κρατικός μηχανισμός είναι κάπου αλλού; Δεν είναι εκεί; H Πυροσβεστική δεν ήταν εκεί, ο στρατός δεν ήταν εκεί, η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ήταν εκεί οι υπουργοί, δεν ήταν εκεί όλοι αυτοί που ήταν;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσιόδρας.

Πρόσθεσε ότι «Μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες παρατηρήσεις και να πεις “αυτό δεν το κάνεις καλά”, αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά ο γενικός αφορισμός “άφησαν τους ανθρώπους στην τύχη τους”, όταν ξέρεις ότι από την πρώτη στιγμή όσες δυνάμεις είχες, ήταν στο πεδίο».

 

To άρθρο Δημήτρης Τσιόδρας: «Ο Κασσελάκης θα πρέπει να μην αντιγράφει αφοριστικές τακτικές του παρελθόντος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Τσιόδρας, Ο Κασσελάκης,dimitris tsiodras, o kasselakis