Δημήτρης Ράφτης: «O Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας πραγματικός μαχητής»

22:12 7/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024, με τον «άρχοντας των κρίκων» να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας έχοντας μια εξαιρετική επίδοση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειξε για μια ακόμη φορά τον λόγο που θεωρείται ένας από τους κορυφαίος Έλληνες αθλητές, με τον ίδιο να κάνει μια τρομερή προσπάθεια και να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Αμβέρσας, το οποίο του έδωσε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες

του Παρισίου που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2024.

Ο προπονητής του Πετρούνια Δημήτρης Ράφτης θέλησε στις δηλώσεις του ανέφερε πως ο Έλληνας αθλητής ήταν εξαιρετικός και δεν κατάφερε να πάρει το χρυσό για λεπτομέρειες. Μάλιστα παρομοίωσε τον Πετρούνια με μαχητή, τονίζοντας μάλιστα πως από τώρα θα γίνει μια προετοιμασία όπως ακριβώς επιθυμούν.

Τα λόγια του Δημήτρη Ράφτη για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Η ένταση σ’ αυτόν τον αγώνα ήταν τρομακτική επειδή οι απαιτήσεις ήταν πολύ μεγάλες. Δεν θα μπορούσα όμως να περιμένω διαφορετική αντίδραση από τον αθλητή μου, που έδειξε ξανά ότι είναι πραγματικός μαχητής.Κάναμε τη δουλειά μας, πήραμε το μετάλλιο και την πρόκριση που θέλαμε. Μας κέρδισε ο Γιανγκ Λιου επειδή το τελευταίο αιώρημα του Λευτέρη δεν ήταν πολύ καλό και δώσαμε αφορμή στους κριτές να χαμηλώσουν τον βαθμό της εκτέλεσής του.Πέρα από αυτό, πάντως, ήταν εξαιρετικός. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αλλά φάνηκε ότι έχουμε δυναμική να κερδίσουμε τον Κινέζο την επόμενη φορά. Για όλα αυτά που πετύχαμε εδώ, είμαστε ευτυχισμένοι.

Η εξασφάλιση της πρόκρισης μας επιτρέπει να ηρεμήσουμε. Θα έχουμε σχεδόν έναν χρόνο για να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε. Είναι κάτι που μας είχε λείψει από το 2018 μέχρι πέρσι, επειδή κάθε φορά κατεβαίναμε στους αγώνες είτε με προβλήματα τραυματισμών είτε σε φάση αποκατάστασης από χειρουργική επέμβαση.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, του χρόνου θα δούμε τον πραγματικό Λευτέρη, αυτόν του πρώτου παγκόσμιου τίτλου».

To άρθρο Δημήτρης Ράφτης: «O Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας πραγματικός μαχητής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Ράφτης, O Λευτέρης Πετρούνιας,dimitris raftis, O lefteris petrounias