Δημήτρης Παπανώτας: Να θυμίσω στους συναδέλφους στην ΕΡΤ ότι κάποιοι τους πέταξαν νύχτα έξω

18:33 15/10/2023 - Πηγή: NewsIt

«Εξακολουθούν και στηρίζουν αυτούς που τους πέταξαν έξω νύχτα», λέει ο Δημήτρης Παπανώτας για δημοσιογράφους της ΕΡΤ.

Δηλώσεις επί… παντός επιστητού έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στην κάμερα του «I Love ΣουΚού». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη ενώ σχολίασε καυστικά τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ.

«Μια χαρά

είναι η φετινή σεζόν. Καλό είναι να είσαι πρώτος στη ζώνη σου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κοντά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός», ανέφερε, αρχικά, ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Στην ΕΡΤ είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Θέλω να θυμίσω στους φίλους και συναδέλφους του Κρατικού καναλιού ότι κάποιος τους πέταξε έξω νύχτα και αυτοί στην πλειοψηφία τους εξακολουθούν και στηρίζουν αυτούς που τους πέταξαν έξω νύχτα», είπε για τη δημόσια τηλεόραση και τους εργαζόμενους σε αυτή.

Στην ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παρουσίαση του Shopping Star, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Την αγαπώ και την εκτιμώ πάρα πολύ την Ηλιάνα. Της εύχομαι τα καλύτερα και είμαι βέβαιος ότι το προϊόν που διάλεξε αυτή τη φορά της πάει και ελπίζω να σκίσει».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Παπανώτας αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τον Fipsterr, λέγοντας: «Ποιος είναι ο Fipsterr; Παιδιά, σας παρακαλώ πολύ, ευχαριστώ».

To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας: Να θυμίσω στους συναδέλφους στην ΕΡΤ ότι κάποιοι τους πέταξαν νύχτα έξω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Παπανώτας, ΕΡΤ,dimitris papanotas, ert