Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών ζητούν να καταθέσουν τα θύματα

10:06 28/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Η κατάθεση τους να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών ζήτησαν δυο από τις τρεις καταγγέλλουσες στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. 

Η πρώτη καταγγέλλουσα, Α.Μ, η οποία έχει καταθέσει πως βιάστηκε κατ´ εξακολούθηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη  για βιασμό κατ’ ζήτησε η κατάθεση της να γίνει κεκλεισμένων των θυρών γιατί εξετάζονται σοβαρότατα αδικήματα και -όπως ανέφερε ο δικηγόρος της- «υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διασυρμού της». Το ίδιο αίτημα υπέβαλλε και

η Α.Γ, η οποία έχει καταγγείλει την απόπειρα βιασμού της μέσα σε αυτοκίνητο.

Σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου του 2022, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός έφτασε περίπου στις 8:30 το πρωί στο δικαστήριο, ενώ ανέβηκε με ασανσέρ από το κυλικείο. Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη, πρώτη, συνεδρίαση του δικαστηρίου στις 18 Μαρτίου 2022 η διαδικασία διεκόπη για σήμερα 28 Μαρτίου 2022, μετά από αίτημα της υπεράσπισης του ηθοποιού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη δίκη για λόγους υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά, οκτώ μήνες, μετά την προφυλάκιση του, που ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο στη δικαστική αίθουσα με τις τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στις δικαστικές αρχές.

Στο δικαστήριο βρίσκονται επίσης η σύζυγος και ο γιος του γνωστού ηθοποιού, χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, είναι μία από τις μάρτυρες που έχουν κληθεί. 

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr: 

To άρθρο Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών ζητούν να καταθέσουν τα θύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα