Διαζύγιο Έλενας Ασημακοπούλου με Μπρούνο Τσιρίλο: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

15:26 27/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά από αρκετά χρόνια γάμου, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, κάτι που έκανε γνωστό η ηθοποιός χθες μέσω instagram.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Έλενας Ασημακοπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε πως η απόφαση του ζευγαριού ήταν κάτι που δεν ξάφνιασε ούτε την ίδια αλλά ούτε και τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως την είδηση του διαζυγίου την γνώριζαν όλοι εδώ και καιρό, αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία

της Έλενας Ασημακοπούλου να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.«Η φιλία, η αγάπη και ο σεβασμός είναι πάνω από τη δουλειά» είπε η παρουσιάστρια.

 

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε, λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει, ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

To άρθρο Διαζύγιο Έλενας Ασημακοπούλου με Μπρούνο Τσιρίλο: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα