Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σχιστού μετά τη διακοπή λόγω κατολίσθησης

11:01 7/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η κακοκαιρία Daniel «σφυροκοπά» από το πρωί της Πέμπτης (7.9.2023) την Αττική και προκαλεί πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σχιστού λόγω κατολίσθησης.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Τροχαίας, η κατολίσθηση σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, στο 2ο χιλιόμετρο πριν τη ΝΕΟΑΚ στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Η κυκλοφορία

πραγματοποιήθηκε από τη δεξιά λωρίδα και αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 12:00.

Σημειώνεται πως αυτή δεν ήταν η μοναδική διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική, καθώς κλειστή είναι και η οδός Πύργου στο Μοσχάτο, από την οδό Πειραιώς μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης, αφού στο δρόμο έχουν σχηματιστεί μεγάλες λακκούβες και η άσφαλτος έχει ανοίξει από τη νεροποντή.

Μάλιστα, ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα αυτοκίνητο έχουν εγκλωβιστεί εκεί και γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα.

Αντίθετα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος του νοσοκομείου Ασκληπιείο στη Βούλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της πλατείας Κρήτης στη Βούλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Πρίγκηπος Πέτρου στη Γλυφάδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα,στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου στη Βούλα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη,στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Παλαιάς Μαρκοπούλου στο Μαρκόπουλο,στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα,στην οδό Πειραιώς από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας μέχρι το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίαςστη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της Λ. Αλίμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου στη Βούλα.στη Λ. Σχιστού στο 2ο χλμ. στο ρεύμα προς ΝΕΟΑΚ.

Αναλυτικά όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της ΕΛ.ΑΣ. εδώ.

To άρθρο Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σχιστού μετά τη διακοπή λόγω κατολίσθησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα