Διαδικτυακός καβγάς εκπροσώπων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

16:56 23/9/2020 - Πηγή: NewsIt

“Πόλεμος” ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάμεσα στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Αφορμή το σχόλιο του κ. Νικολαΐδη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, στις περιοχές που επλήγησαν από τον “Ιανό”, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του κ. Ρωμανού, καθώς ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

παρέθεσε και δηλώσεις του κ. Ρωμανού με εμφανή ειρωνική διάθεση.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ εγκαλεί έτσι τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για διαστρέβλωση των λεγομένων του που δείχνει – όπως λέει – τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την άσκηση διοίκησης και εξουσίας.

Ευχαριστώ τον αν. εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα και τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, που απλώς επιβεβαιώνουν όσα είπα στην…

Gepostet von Nikos Romanos am Mittwoch, 23. September 2020

Η ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ήταν:

«Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας μας ενημερώνει πως ο πρωθυπουργός πήγε στην Καρδίτσα «την δεύτερη εργάσιμη ημέρα», καθώς μάλλον εργάζεται – αυστηρά – πενθήμερο. Κάτι είχαμε καταλάβει μέχρι τώρα, ευχαριστούμε για την επίσημη επιβεβαίωση».

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας μας ενημερώνει πως ο πρωθυπουργός πήγε στην Καρδίτσα "την δεύτερη εργάσιμη ημέρα", καθώς μάλλον εργάζεται -αυστηρά- πενθήμερο.

Κάτι είχαμε καταλάβει μέχρι τώρα, ευχαριστούμε για την επίσημη επιβεβαίωση. pic.twitter.com/GU7RaF1sri

— Alexandros Nikolaidis (@AlexandrosNik) September 23, 2020

 

To άρθρο Διαδικτυακός καβγάς εκπροσώπων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα