Δέσποινα Βανδή: Έκλαιγα μόνη μου, είναι διαφορετική η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα

11:39 1/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα πρώτα της Χριστούγεννα στην Αθήνα που τα πέρασε μόνη με το σκύλο της θυμήθηκε η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια του τελικού του J2US. Η σιωπή είναι διαφορετική όταν την επιλέξεις, είπε εμφανώς συγκινημένη.

Ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου που ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να αποκαλύψει από που της είχε πει ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια

του τραγουδιού «Πανσέληνος» που ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, κατά τη διάρκεια του τελικού του showν του Alpha.

Το ζευγάρι ερμήνευσε την Πανσέληνο της Χαρούλας Αλεξίου και η Δέσποινα Βανδή θυμήθηκε τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής της. Όταν είχε πρωτοκατέβει στην Αθήνα και ήταν μόνη μέσα σε ένα μικρό σπίτι.

Όταν ήρθε η ώρα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή άρχισε να τοποθετείται και τότε η Βίκυ Σταυροπούλου παρενέβη…

«Αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995. Εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους. Χριστούγεννα ήταν και μου θύμισε τη στιγμή που έκλαιγα μόνη μου γιατί δεν είχα κανέναν γύρω μου, που για εμένα τα Χριστούγεννα σημαίνουν τόσα πολλά.

Και πάντα θυμάμαι αυτή την περίοδο της ζωής μου και της προσαρμογής μου σε αυτή την πόλη, με αυτό το τραγούδι. Τη μοναξιά, είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα. Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι».

«Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω.

 

Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Δέσποινα Βανδή.

To άρθρο Δέσποινα Βανδή: Έκλαιγα μόνη μου, είναι διαφορετική η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δέσποινα Βανδή, Έκλαιγα,despoina vandi, eklaiga