Δένδιας και Παναγιωτόπουλος ενημέρωσαν Μητσοτάκη για τον Έβρο – Νέες απειλές από την Τουρκία

13:33 27/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Με τις απειλές από την Τουρκία να πληθαίνουν για τον Έβρο και την Ελλάδα να παίρνει τα μέτρα της στέλνοντας ενισχύσεις στα σύνορα η κυβέρνηση κάνει συνεχείς συσκέψεις και ο πρωθυπουργός ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση.

Σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβησαν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος προκειμένου να ενημερώσουν τον κ. Μητσοτάκη για τα μέτρα που έχουν ληφθεί αλλά και για την κατάσταση που

επικρατεί στον Έβρο.

Click4More Έβρος: Στα σύνορα ο Χρυσοχοϊδης και 400 αστυνομικοί! Θωρακίζεται η παραμεθόριος

Την ίδια ώρα νέες απειλές έρχονται από τον πρώην υπουργό για ευρωοπαϊκές υποθέσεις της Τουρκίας, Εγκεμέν Μπαγκίς. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT, ο Μπαγκίς είπε ότι είναι μονομερής ενέργεια εκ μέρους της Ελλάδας να χτίζει φράχτη στον Έβρο και απείλησε ότι η δράση θα φέρει αντίδραση.

Όταν ρωτήθηκε ποια θα είναι η αντίδραση αυτή, απάντησε γελώντας ειρωνικά: «αφήνω στην φαντασία του κ. Μητσοτάκη το ποια θα είναι».

Δείτε το βίντεο

Watch Egemen Bagis, Turkish Former Minister for EU Affairs, blackmailing Greece live on tv, just because we are trying to protect our border.
And some stupid Greeks want to have a discussion with these guys.. pic.twitter.com/W52Y4jTnE3

— The Duke (@thedukeoriginal) May 27, 2020

To άρθρο Δένδιας και Παναγιωτόπουλος ενημέρωσαν Μητσοτάκη για τον Έβρο – Νέες απειλές από την Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα