Τσίπρας: «Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την ελπίδα στην ελληνική κοινωνία»

08:32 14/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια ημέρα πριν τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τα μέλη του κόμματος, καθώς και για τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1

θα αναφερθεί στην οικονομία, την ακρίβεια, τα μέτρα για την ενέργεια, αλλά και τις εκλογές.

Μιλώντας για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Δεν εκλέγεται μόνο ο πρόεδρος από τη βάση αλλά και η κεντρική επιτροπή κάτι το οποίο είναι πρωτόγνωρο. Καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν. Πιστεύω ότι θα είναι ένα μήνυμα ισχυρό για την κυβέρνηση, άρα δεν είναι μια εσωκομματική διαδικασία». 

«Οι διαφορές με την ΝΔ είναι μεγάλες. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την ελπίδα στην ελληνική κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι οι «εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν για να υπάρξει κυβέρνηση με κοινωνικό πρόσωπο. Το μεγάλο πρόβλημα των πολιτών είναι πως θα πληρώσουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Βλέπω ανθρώπους σε απόγνωση. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην Ευρώπη στην χονδρεμπορική τιμή ρεύματος. Η κυβέρνηση έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την αισχροκέρδεια εδώ και εννέα μήνες».

 

To άρθρο Τσίπρας: «Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την ελπίδα στην ελληνική κοινωνία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα