Χριστούγεννα με μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το Public

11:56 17/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Καθώς αφήνουμε πίσω μας το 2020 και λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Είναι άλλωστε η εποχή που μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να απολαύσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα γλυκά και ασφαλώς τα… χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα Χριστούγεννα είναι

πάντα η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, καθώς αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να δώσουμε χαρά σε όσους αγαπάμε.

Η χαρά του δώρου έχει την τιμητική της στο Public.gr, καθώς αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όσους αναζητούν δώρα για τα αγαμπημένα τους πρόσωπα.

Με την υπογραφή Public, η λίστα δώρων γεμίζει με υπέροχα αντικείμενα για όσους αγαπάμε: για εκείνον ή εκείνη, για παιδιά, εφήβους και γονείς, για τον παππού ή τη γιαγιά.

Στο Public.gr μπορείτε να βρείτε χιλιάδες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα από 2.000 συνεργάτες, στις πιο οικονομικές τιμές σε προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, laptops, και τηλεοράσεις, μαζί με μια μεγάλη γκάμα περιφερειακών ΗΥ και αξεσουάρ.

Δώρο για σένα

Αυτά τα Χριστούγεννα, κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο που θα φέρει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες της μέρας και της καθημερινότητάς σου στο… χέρι σου. Το Smartwatch Xiaomi Amazfit GTS είναι εδώ, και θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου. Το συγκεκριμένο smartwatch διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 1,65 ιντσών με HD ανάλυση 348×422 pixel, ενώ η μεγάλης διάρκειας μπαταρία εγγυάται λειτουργία 14 ημερών με καθημερινή χρήση και ως 46 μέρες χρησημοποιόντας το σαν απλό ρολόι.

Αξίζει βεβαώς να σημειωθεί ότι προσφέρει 12 διαφορετικά είδη sport λειτουργιών (όπως για παράδειγμα τρέξιμο και κολύμβηση), παρέχοντας παράλληλα δυνατότητα επαγγελματικής αξιολόγησης και σύγκρισης με προηγούμενες ασκήσεις σου. Η κομψή οθόνη 1,65 ιντσών προσφέρει μεγάλη περιοχή οθόνης ώστε να μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να απεικονίζει βασικές πληροφορίες όπως οι παλμοί, το ημερολόγιο, ο καιρός και τα γεγονότα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο.

Δώρο για την/τον αγαπημένη/ο σου

Για το αγαπημένο σου πρόσωπο, ένα φορητό ηχείο, όπως για παράδειγμα το Φορητό Ηχείο JBL Mini Go 2 Bluetooth, είναι πιθανόν ένα δώρο που θα δώσει τον… τόνο των Χριστουγέννων, αλλά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο τον ρυθμό στην καθημερινότητά της/του.

Με το JBL Mini Go 2, η απόλαυση τού ήχου και το στυλ, ανεβαίνουν επίπεδο! Πρόκειται για ένα φορητό και αδιάβροχο Bluetooth ηχείο, που θα επιτρέψει στο αγαπημένο σου πρόσωπο να μεταφέρει οπουδήποτε τον ήχο που αγαπάει. Προσφέρεται σε 12 χρώματα, εγγυάται εμπειρία τηλεφωνικής συνομιλίας πραγματικά υψηλής ποιότητας με το ενσωματωμένο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβων, ενώ μπορεί να αναπαράγει με ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth έως και 5 ώρες τον ποιοτικό ήχο που συνεπάγεται το όνομα JBL. Τα ασύρματα JBL Mini Go περιλαμβάνουν ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ενώ επαναφορτίζονται με ένα καλώδιο micro USB το οποίο επίσης περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Για τα παιδιά

Ιδανικό δώρο για τα παιδιά, μικρά αλλά και λίγο… μεγαλύτερα είναι πάντα ένα παιχνίδι, όπως η κλασική πλέον κονσόλα Nintendo Switch 2019 Grey. Το Nintendo Switch 2019, η επαναστατική κονσόλα της Nintendo, συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ με την ευκολία του φορητού gaming χωρίς όμως να θυσιάζει την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών.

Η μεγάλη πρωτοτυπία της κονσόλας είναι ότι όταν χρειαστεί, τα κομμάτια του χειριστηρίου αποσπώνται ώστε να συνδεθούν με την κονσόλα, η οποία έτσι, και με την ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης που διαθέτει, μετατρέπεται σε μια πραγματικά πανίσχυρη φορητή κονσόλα, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας από 4,5 έως και 9 ώρες, ανάλογα με τη χρήση.

Για τον παππού και τη γιαγιά

Για τον παππού και τη γιαγιά, αυτή την περίοδο που όλοι μας κρατάμε αποστάσεις από ανθρώπους που αγαπάμε, αλλά κυρίως από τους μεγαλύτερους σε ηλικία, ιδανικό δώρο είναι ένα κινητό τηλέφωνο με ξεχωριστές δυνατότητες για να έχετε απρόσκοπτη επικοινωνία με ήχο και εικόνα, όπως το Samsung Galaxy A20e 32GB Dual Sim.

Η κομψή εμφάνιση του Samsung A20e συνδιάζεται με υψηλές επιδόσεις χάρις τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η μπαταρία 3000mAh εγγυάται πολύωρη χρήση.

Ηλεκτρονική δωροκάρτα

Μια επίσκεψη στον μεγαλύτερο online προορισμό μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, με το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση την e-gift card! Η ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις, δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

To άρθρο Χριστούγεννα με μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το Public δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα