Χρήστος Θηβαίος: Θα πω κάτι που δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου

15:35 14/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Όσα εξομολογήθηκε ο Χρήστος Θηβαίος στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού.

Από τον παιδικό του φίλο Πέτρο Φιλιππίδη ως τα δικά του χρόνια της νιότης μίλησε από καρδιάς ο Χρήστος Θηβαίος στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο στο MEGA.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ότι αγαπάει” εξομολογήθηκε,

αρχικά, ο Χρήστος Θηβαίος.

“Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000, και μου λένε πως “είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις”.

Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό, Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό, όμως, πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω.

Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου, είναι ο Γιάννης Χαρούλης”.

“Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα.

Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας” συμπλήρωσε ο Χρήστος Θηβαίος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

To άρθρο Χρήστος Θηβαίος: Θα πω κάτι που δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Θηβαίος,christos thivaios