Χρίσλα Γεωργακοπούλου για Αντώνη Κανάκη: Η σάτιρα και ο λαϊκισμός μπορούν να είναι στην ίδια πρόταση και με το ίδιος ύφος

13:37 28/2/2024 - Πηγή: NewsIt

“Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει πραγματικό έργο” δήλωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και η υπόλοιπη ομάδα της Super Κατερίνα σχολίασαν το χθεσινό (27.02.2024) ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για το γεγονός πως η κ. Καρυστιανού, η οποία εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, δεν έχει κληθεί από καμία εκπομπή για να μιλήσει για την τραγωδία.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι φυσικά και έχουν

επικοινωνήσει και έχουν καλέσει την κ. Καρυστιανού και θα μιλήσει η ίδια όταν νιώθει έτοιμη.

«Από εκεί και μετά ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να μην το γνωρίζει γιατί κάνει μία ψυχαγωγική και σατυρική εκπομπή. Εδώ έχουμε δει ολόκληρες εκπομπές τα τελευταία χρόνια να αλλάζουν τον χαρακτήρα τους. Την προηγούμενη χρονιά ήταν τόσο δύσκολο και προσπαθήσαμε να δώσουμε φωνή στους ανθρώπους από τα Τέμπη.

Τότε, κάποιοι μας είχαν κατηγορήσει ότι εκμεταλλευόμαστε τον πόνο και φιλοξενούμε τις φωνές πατεράδων που μιλούν με πόνο για τα παιδιά τους… Άρα, να χρησιμοποιείται ένα χρόνο μετά ότι η κ. Καρυστιανού δεν θέλει να μιλήσει και είναι δικαίωμά της, μήπως γίνεται για λαϊκίστικους λόγους; Το βάζω κι αυτό στο τραπέζι» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Έχουμε μετατοπιστεί από το κέντρο βάρους που βλέπουμε εδώ στον Αντώνη Κανάκη. Αυτό που θέλω να βάλω στο τραπέζι και να απαντηθεί, είναι η σάτιρα και ο λαϊκισμός μπορούν να είναι στην ίδια πρόταση και με το ίδιος ύφος και μέσα από το ίδιο προϊόν; Γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε εγκαταλείψει τη σάτιρα και κάνουμε πολύ καλά το αφήγημα του λαϊκισμού.

   

Από εκεί και έπειτα, θα πρότεινα στον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος είναι πάρα πολύ έξυπνος, έμπειρος και ικανός άνθρωπος και πάρα πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει τη σάτιρα για κοινωνικό έργο και λειτούργημα, να καλέσει κι ο ίδιος την κ. Καρυστιανού -ίσως θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη- για να βουλώσει τα στόματα όλων εκείνων που κουνάμε το δάχτυλο.

Δεν υποδεικνύω, κάνω μια πρόταση. Πιστεύω ότι μπορεί. Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει πραγματικό έργο» είπε σε έντονο ύφος η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

To άρθρο Χρίσλα Γεωργακοπούλου για Αντώνη Κανάκη: Η σάτιρα και ο λαϊκισμός μπορούν να είναι στην ίδια πρόταση και με το ίδιος ύφος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Αντώνη Κανάκη,chrisla georgakopoulou, antoni kanaki