Χανιά: Θλίψη για τον 60χρονο άστεγο που κάηκε ζωντανός σε εγκαταλειμμένο σπίτι – Τραγική φιγούρα η 90χρονη μητέρα του

17:02 4/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Σοκαρισμένοι κάτοικοι στα Χανιά για τον τραγικό θάνατο του 60χρονου άστεγου από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο.

Ο άτυχος 60χρονος από τα Χανιά απανθρακώθηκε όταν ξέσπασε φωτιά μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχε βρει στέγη. Τραγικές φιγούρες η 90χρονη μητέρα και η κουνιάδα του, οι οποίες πήγαν στο σημείο όπου έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

«Πάει ο Νίκος,

κάηκε», αυτά ήταν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 60χρονου έξω από το σπίτι όπου «έσβησε» ο γιος της, όπως αναφέρει το creta24.gr.

«Δύο χρόνια έμενε εδώ. Εγώ τον βοηθούσα όσο μπορούσα», δήλωσε η μητέρα του άτυχου άστεγου. «Eρχόταν σε εμένα καθόταν, έτρωγε», συμπλήρωσε με δακρυσμένα μάτια.

«Έμενε μόνος του, ήταν άρρωστος. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε», δήλωσε και η κουνιάδα του 60χρονου, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε το κακό.

Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

To άρθρο Χανιά: Θλίψη για τον 60χρονο άστεγο που κάηκε ζωντανός σε εγκαταλειμμένο σπίτι – Τραγική φιγούρα η 90χρονη μητέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Θλίψη, 60χρονο, – Τραγική, 90χρονη,chania, thlipsi, 60chrono, – tragiki, 90chroni