Χανιά: Κατέβηκαν για μπάνιο σε αυτή την παραλία και εγκλωβίστηκαν – Δείτε τα βήματα που έκανε το ζευγάρι

09:32 21/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Επέλεξαν να κάνουν μπάνιο στα Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά και εγκλωβίστηκαν στο δύσβατο της περιοχής. Ώρες αγωνίας για το ζευγάρι των τουριστών…

Νεαρό ζευγάρι πήγε για κολύμπι στην ειδυλλιακή και άκρως γραφική παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά, καθώς ήθελαν να απολαύσουν την ακτή χωρίς την πολυκοσμία της ημέρας. Αλλά δεν υπολόγισαν τα βράχια και το δύσβατο της περιοχής με αποτέλεσμα, μόλις έπεσε η νύχτα, να «εγκλωβιστούν»

εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν κατά τις 21:00 χθες το βράδυ (20-07-2022) όταν το ζευγάρι των νεαρών Πορτογάλων (22 ο άνδρας και 21 η γυναίκα) ζήτησαν βοήθεια, μέσω του 112, για να ανέβουν το χωμάτινο μονοπάτι που οδηγεί από την παραλία στο δρόμο που είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο τους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο Πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να πάρουν τους τουρίστες, οι οποίοι σημειώνεται ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ. Δείτε παρακάτω εικόνες από τα Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά…

To άρθρο Χανιά: Κατέβηκαν για μπάνιο σε αυτή την παραλία και εγκλωβίστηκαν – Δείτε τα βήματα που έκανε το ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα