Χανιά – Κορονοϊός: Έτσι έζησε η πόλη την πρώτη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας! Βόλτα στην άδεια πόλη (Βίντεο)

11:19 4/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Περίεργη και ίσως λίγο τρομακτική  ήταν η εικόνα των δρόμων στα Χανιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, πρώτη νύχτα εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 24:00 μέχρι τις 05.00 το πρωί και στις περιοχές που έχουν ενταχθεί σε Επίπεδο Α Επιτήρησης.

Και μπορεί και τα Χανιά να είχαν βιώσει την καραντίνα την περασμένη Άνοιξη αλλά τότε οι περιορισμοί στην κυκλοφορία είχαν ισχύ

για όλο το 24ωρο. Τώρα, ενώ οι πολίτες μπορούν να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα (φορώντας βέβαια μάσκες) καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ξαφνικά τη νύχτα είναι υποχρεωμένοι να κλειστούν στα σπίτια τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Την πρώτη νύχτα της Τρίτης η αρχή έγινε από τα καταστήματα εστίασης και γενικά υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία στις 23:30, άδειασαν τα τραπεζοκαθίσματα και κατέβασαν ρολά, με εξαίρεση όσες επιχειρήσεις λειτουργούν με διανομή στα σπίτια (εννοείται πως απαγορεύεται η διανομή ποτών με αλκοόλ). Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα οι δρόμοι της πόλης άδειασαν ενώ σε καίρια σημεία τοποθετήθηκαν συνεργεία ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ. Δείτε το βίντεο του flashnews.gr…

To άρθρο Χανιά – Κορονοϊός: Έτσι έζησε η πόλη την πρώτη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας! Βόλτα στην άδεια πόλη (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα