Χαμός στο Instagram με την Ιωάννα Τούνη – «Δεν γνώριζα τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Mad Clip»

13:17 3/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Δύο ήταν οι ειδήσεις που κυριάρχησαν την Πέμπτη (2/9) στα social media, και όχι μόνο. Πρώτα «έσκασε» η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ράπερ Mad Clip σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης

Τα social media

γέμισαν με μηνύματα. Άλλοι για να τους τιμήσουν, άλλοι για να τον αποχαιρετήσουν. Όμως η Ιωάννα Τούνη, αν και αρκετά δραστήρια, επέλεξε να μην κάνει κάποια σχετική ανάρτηση τόσο για τον χαμό του Mad Clip όσο και για εκείνον του Μίκη Θεοδωράκη.

Και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους από τους followers της στο instagram που έσπευσαν να της ασκήσουν κριτική. Η ίδια μάλιστα αισθάνθηκε υποχρεωμένη να απαντήσει. 

«Έχω λάβει σήμερα ένα χαμό μηνύματα ένα τόσο τραγικό συμβάν… Και ποσό αναίσθητη είμαι που δεν ανέβασα κάτι! Έχουμε φτάσει να πιστεύουμε πως ο κόσμος θρηνεί και συμπάσχει μέσα από stories και instagram. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Madclip. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Μ. Θεοδωράκη. Εύχομαι ολόψυχα καλό παράδεισο! Αυτό βέβαια το ευχήθηκα και πριν… Αλλά μάλλον αν δεν το ανεβάσω στο instagram δεν πιάνεται», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

To άρθρο Χαμός στο Instagram με την Ιωάννα Τούνη – «Δεν γνώριζα τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Mad Clip» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμός, Instagram, Ιωάννα Τούνη – Δεν, Μίκη Θεοδωράκη, Mad Clip,chamos, Instagram, ioanna touni – den, miki theodoraki, Mad Clip