Χαμός σε πτήση Ρόδο – Αθήνα: Τουρίστας αρνήθηκε να βάλει μάσκα

18:22 19/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Αναστάτωση επικράτησε σε απογευματινή πτήση της Aegean, από την Ρόδο με προορισμό την Αθήνα, καθώς ένας Πολωνός τουρίστας δεν ήθελε να βάλει μάσκα, όπως οι υπόλοιποι επιβάτες, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό. 

Άτομα που επέβαιναν στην ίδια πτήση, υποστήριξαν χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» ότι ο Πολωνός τουρίστας ήταν δύστροπος, εριστικός και δεν άκουγε κανέναν, αλλά ούτε και πειθαρχούσε στις υποδείξεις του πληρώματος.

Μια έβαζε και μια έβγαζε εντελώς τη μάσκα προστασίας με επιδεικτικό μάλιστα τρόπο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος.

Το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και στους επιβάτες αποφεύχθηκε πάντως χάρη στη στάση που επέδειξαν ψυχραιμότεροι. Για το περιστατικό ενημερώθηκε πάντως η ασφάλεια του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο τμήμα ασφαλείας. Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη αλλά σε βάρος του επιβλήθηκε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: rodiaki

To άρθρο Χαμός σε πτήση Ρόδο – Αθήνα: Τουρίστας αρνήθηκε να βάλει μάσκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα