«Χαλάρωσε λίγο»! Η συμβουλή της Καμίλα στον «εργασιομανή» βασιλιά Κάρολο

11:59 23/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμαζόταν για το χειρουργείο Προστάτη, η βασίλισσα Καμίλα, φέρεται να είπε στον «εργασιομανή» σύζυγό της, να «χαλαρώσει λίγο» μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Μπορεί η βασίλισσα Καμίλα να έκανε δημόσιες δηλώσεις ότι ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του» ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως ανησυχεί για τον «εργασιομανή» σύζυγό της.

Ο βασιλιάς, έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στη δουλειά του. Μόνο το 2023 ο Κάρολος ανέλαβε 516 βασιλικές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων

94 στο εξωτερικό σύμφωνα με την DailyMail.

Φυσικά, όλα άλλαξαν και… ακυρώθηκαν, μόλις ο βασιλιάς Κάρολος έμαθε ότι πρέπει να μπει στο χειρουργείο.

Άνθρωπος από το παλάτι, υποστηρίζει, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ότι η βασίλισσα, μετά τα νέα δεδομένα, έχει συμβουλεύσει τον Κάρολο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται για τα καθήκοντά του.

Μιλώντας στην «The Sun» η πηγή είπε: «Η βασίλισσα του είπε ότι πρέπει να χαλαρώσει λίγο».

Οι βοηθοί του παλατιού εργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι ο βασιλιάς και η Καμίλα δεν υπερφορτώνονται καθώς προσαρμόζονται στη ζωή στον θρόνο. Πρόσφατα, ένας από τους γνώστες των πληροφοριών είπε μάλιστα, ότι η βασίλισσα έχει δυσκολευτεί με τον αυξημένο ρυθμό της δουλειάς της.

Μάλιστα τώρα, το πρόγραμμά της είναι ακόμα πιο φορτωμένο, καθώς τόσο ο βασιλιάς όσο και η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

 

 

 

 

To άρθρο «Χαλάρωσε λίγο»! Η συμβουλή της Καμίλα στον «εργασιομανή» βασιλιά Κάρολο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλάρωσε, Καμίλα, Κάρολο,chalarose, kamila, karolo