Μπρους Γουίλις: Το τρυφερό βίντεο που ανέβασε η σύζυγός του με μια απόδρασή τους για σκι πριν από 15 χρόνια

06:17 29/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις δημοσιοποίησε ένα τρυφερό βίντεο από μία απόδρασή τους για σκι, κατά την οποία η ίδια ανακάλυψε ότι εκείνος ήταν ο άνδρας της ζωής της.

«Ήταν εκείνος ο χειμώνας, πριν από 15 χρόνια», έγραψε η 44χρονη Έμα Χέμινγκ Γουίλις, την Τετάρτη στα social media.

«Τον ερωτεύτηκα #αγάπη της ζωής μου»…

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma

Heming Willis (@emmahemingwillis)

Το βίντεο δείχνει τον σταρ του Χόλιγουντ που σήμερα είναι 67 ετών, να απολαμβάνει στιγμές στις πίστες με το πρώην μοντέλο, τις πρώτες μέρες της σχέσης τους.

Σκηνές από το βίντεο δείχνουν το αστέρι του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» να διασκεδάζει στο χιόνι με την τωρινή σύζυγό του. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 με δύο διαφορετικές τελετές: Μία ανεπίσημη στην Καραϊβική και μία επίσημη, πολιτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς, για να επισημοποιήσει τον έρωτά του.

Ο σταρ της ταινίας «Έκτη αίσθηση» υπήρξε μανιώδης σκιέρ και μάλιστα, είχε το θέρετρο «Soldier Mountain» στο Αϊντάχο με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, προτού το δωρίσουν σε έναν τοπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε για τη διαχείριση του ακινήτου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Έμα μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τον Μπρους και τις κόρες του ζευγαριού, την Μαμπέλ, 10 ετών και την Έβελιν, 8, καθώς έμαθαν να κάνουν σκι για πρώτη φορά. Τον Μάρτιο, η Έμα, μαζί με την Ντέμι δημοσιοποίησαν με μια δήλωσή τους, ότι ο Μπρους Γουίλις σταματάει την καριέρα του λόγω διάγνωσης αφασίας.

Η κατάσταση που περιορίζει την ικανότητα του ηθοποιού να μιλάει και να κατανοεί τους άλλους.

Η οικογένεια ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο Μπρους θα γινόταν για πρώτη φορά παππούς το 2023. Η μεγαλύτερη κόρη του, η Ρούμορ, 34 ετών, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον φίλο της, μουσικό και τραγουδιστή Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.

 

To άρθρο Μπρους Γουίλις: Το τρυφερό βίντεο που ανέβασε η σύζυγός του με μια απόδρασή τους για σκι πριν από 15 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα