Μπλε ή χρυσό φόρεμα: Ο άνδρας που έγινε γνωστός από τον viral γρίφο προσπάθησε να πνίξει τη γυναίκα του

10:44 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο άνδρας που έγινε γνωστός σε όλο το διαδίκτυο χάρη στο viral φόρεμα – που όλοι αναρωτιόντουσαν αν είναι μπλε ή χρυσό – παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να στραγγαλίσει τη σύζυγό του.

Ο Κέιρ Τζόνστον, παραδέχτηκε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Γλασκώβης την Πέμπτη (9.5.2024) ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, Γκρέις, έπειτα από χρόνια κακοποίησης. Ο Τζόνστον έγινε γνωστός το 2015 όταν καλεσμένη στο γάμο τους, δημοσίευσε φωτογραφία του φορέματος της μητέρας της νύφης, ζητώντας τη βοήθεια των χρηστών

του διαδικτύου για να καταλάβει τι χρώμα ήταν.

Κάποιοι έβλεπαν ότι το φόρεμα ήταν μαύρο και μπλε, ενώ άλλοι λευκό και χρυσό.

Η ανάρτηση με το φόρεμα είχε καταφέρει να γίνει viral με τον Κέιρ Τζόνστον να μιλά ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές για το φόρεμα της πεθεράς του. 

Έπειτα από κάποιες εβδομάδες η viral απορία «ατόνησε» και ο Κέιρ με την Γκρέις επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς του.

Ωστόσο, σιγά σιγά άρχισε να αποκαλύπτεται το φρικτό και βίαιο πρόσωπο του Κέιρ.

Από το 2019 η σύζυγός του κατήγγειλε μια σειρά από περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας: Την έχει σπρώξει, της έχει βάλει τις φωνές, την έχει απειλήσει με μαχαίρι και συχνά απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Κάποια στιγμή της έκανε κεφαλοκλείδωμα και την έσυρε από τα μαλλιά, όταν η ίδια αρνήθηκε να φύγει μαζί του από παμπ που διασκέδαζαν.

Μάλιστα, η σύζυγός του τον κατηγόρησε ότι την απομόνωσε από τους φίλους της και παρακολουθούσε τόσο τις κινήσεις της, όσο και τα οικονομικά της.

Τα πράγματα ξεπέρασαν κάθε όριο, όταν ο Τζόνστον την περασμένη εβδομάδα έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να στραγγαλίσει την Γκρέις. 

To άρθρο Μπλε ή χρυσό φόρεμα: Ο άνδρας που έγινε γνωστός από τον viral γρίφο προσπάθησε να πνίξει τη γυναίκα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπλε,ble