Μπείτε πρώτοι στο ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA και δείτε τι εκπλήξεις ετοίμασε ο Γιάννης Πλούταρχος (video)

14:54 9/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ένα βράδυ γεμάτο τραγούδια. Τραγούδια που αγαπήσαμε και που θα μας κάνουν να μείνουμε «Σπίτι με το Mega».

Η μουσική εκπομπή επιστρέφει από απόψε στη συχνότητα του MEGA με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει πρώτος το μικρόφωνο και να «ταξιδεύει» τους τηλεθεατές σε αγαπημένα τραγούδια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποδέχεται τους τηλεθεατές στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ερμηνεύει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές

της προσωπικής του δισκογραφίας… και όχι μόνο!   

Μία από τις εκπλήξεις είναι η συνάντησή του επί σκηνής με τον Γιώργο Θεοφάνους για να παρουσιάσουν και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, πριν την επίσημη κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.  

Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη που ετοίμασε ο Γιάννης Πλούταρχος είναι και το αφιέρωμα στον Γιάννη Πουλόπουλο, τιμώντας την μνήμη του αξέχαστου ερμηνευτή.

Στην παρέα του και η Πέννυ Μπαλταζή.

Απόψε λοιπόν, στις 23:10, ο Γιάννης Πλούταρχος μας καλεί να μείνουμε ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA και όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό έχει πολλούς λόγους για να τον ακολουθήσει στο μουσικό του ταξίδι…!

To άρθρο Μπείτε πρώτοι στο ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA και δείτε τι εκπλήξεις ετοίμασε ο Γιάννης Πλούταρχος (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα