Μπασκόνια - Παναθηναϊκός LIVE: "Θρίλερ" στα τελευταία λεπτά!

21:16 12/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στη Βιτόρια της Ισπανίας, για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση.

Οι “πράσινοι” έχουν ενισχυμένη ψυχολογία μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, την ώρα που οι Βάσκοι έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, έχοντας δύο ήττες από Ολυμπιακό

και Αρμάνι Μιλάνο.

Παρακολουθήστε LIVE το Μπασκόνια – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

Μετά την επική ανατροπή στο ματς του ΟΑΚΑ επί των Τούρκων, ο Παναθηναϊκός είχε ρεπό στην Basket League, κάτι που έδωσε χρόνο στον Δημήτρη Πρίφτη να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα για το απαιτητικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, με δύο αγώνες επί ισπανικού εδάφους.

Ο πρώτος αντίπαλος είναι η Μπασκόνια, που μετρά δύο ήττες και μοιάζει αποδυναμωμένη φέτος εν συγκρίσει με πέρυσι, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι» για να δραπετεύσουν με το «διπλό» από τη “Fernando Buesa Arena”. Τα ριμπάουντ αναμένεται να αποτελέσουν τον κρίσιμο τομέα αναφορικά στην υπόθεση νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός θα περιμένει πολλά και πάλι από τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός στη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ την περασμένη Πέμπτη (7/10), με 20 πόντους.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Μιλάνο, ενώ στην ACB επικράτησαν της Ομπραντόιρο 91-70 και άφησαν πίσω τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε, αλλά έχει επιστρέψει στην ομάδα ο Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Τον αγώνα θα διευθύνουν ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), ο Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και η Άνε Πάντερ (Γερμανία). Οι δύο πρώτοι ήταν διαιτητές και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

To άρθρο Μπασκόνια - Παναθηναϊκός LIVE: "Θρίλερ" στα τελευταία λεπτά! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπασκόνια – Παναθηναϊκός LIVE, Euroleague,baskonia – panathinaikos LIVE, Euroleague