Μπαρτσελόνα: Βάζουν πωλητήριο στους παίκτες! Οι τρεις εξαιρέσεις

14:19 16/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκύψουν στην Μπαρτσελόνα, μετά το ιστορικό “χτύπημα” που δέχθηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα όμως με τα ισπανικά Μέσα, οι ιθύνοντες των Καταλανών ετοιμάζονται να πάρουν “σκούπα”!

Ο εξευτελιστικός αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League φαίνεται πως φέρνει σαρωτικές αλλαγές στους Καταλανούς.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, μόνο τρεις παίκτες των “μπλαουγκράνα” μπορούν να θεωρούν σίγουρη τη θέση τους για την ομάδα της νέας σεζόν.

Όλοι οι υπόλοιποι φαίνεται πως -υπό προϋποθέσεις- είναι διαθέσιμοι για μετεγγραφή με το… σωστό αντίτιμο.Η “Mundo Deportivo” αναφέρει ότι μόνο οι Λιονέλ Μέσι, Μαρκ Τερ Στέγκεν και Φρανκ Ντε Γιονγκ μπορούν να μην ανησυχούν.

Click4more: Τα ισπανικά ΜΜΕ “διαλύουν” την Μπαρτσελόνα! “Διώξτε τις ιερές αγελάδες” (pics)

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση των Ουμτιτί, Ντεμπελέ, ενώ ο Ράκιτιτς εδώ και καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σεβίλλη. Ο Λουίς Σουάρες εμφανίζεται να είναι και αυτός κοντά στην έξοδο (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021), αλλά στην περίπτωση που καλύψει συμμετοχές στο 60% των παιχνιδιών θα ανανεωθεί για ένα ακόμα χρόνο.

Δύσκολη είναι η περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν. Στην Μπαρτσελόνα υπάρχουν αυτοί που θεωρούν πως ο Γάλλος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ωστόσο, δεν θα έλεγαν όχι σε κάποια σημαντική πρόταση.

Περίπλοκη θεωρείται και η περίπτωση του Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024 και ρήτρα 500 εκατ. ευρώ. Η Μπαρτσελόνα όμως εμφανίζεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί τις προτάσεις που θα φτάσουν για τον Ισπανό μπακ.

To άρθρο Μπαρτσελόνα: Βάζουν πωλητήριο στους παίκτες! Οι τρεις εξαιρέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Βάζουν,bartselona, vazoun