Μπαρτσελόνα: «Νυστέρι» και 4 μήνες νοκ άουτ ο Ντεμπελέ

19:50 22/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον άσο της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς όπως ενημέρωσαν οι «μπλαουγκράνα» ο Γάλλος άσος θα μείνει εκτός δράσης 4 μήνες, ενώ θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.

Άσχημα τα νέα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο διεθνής επιθετικός, που αποχαιρέτησε πρόωρα το Euro 2020,

αφού τραυματίστηκε στο παιχνίδι εναντίον της Ουγγαρίας, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις στο Ciutat Esportiva Joan Gamper, στη Βαρκελώνη, υπό την επίβλεψη των ιατρών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ντεμπελέ έχει αποκόλληση τένοντα δικέφαλου του δεξιού γόνατος και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος απουσίας του από το γήπεδο.

Είναι ο ενδέκατος τραυματισμός που υπέστη ο Ντεμπελέ από τότε που υπέγραψε στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το νέο πρόβλημα έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τον Γάλλο, ο οποίος βρίσκεται στη μέση των διαπραγματεύσεων για ανανέωση του συμβολαίου του με τους Καταλανούς, το οποίο λήγει το 2022. Παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα δεν αναφέρεται ο χρόνος απουσίας, η εφημερίδα «L’Equipe» δήλωσε ότι θα μείνει εκτός για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

COMUNICADO MÉDICO

@Dembouz tiene una desincersión del tendón del bíceps en la rodilla derecha que necesitará tratamiento quirúrgico

Todos los detalles: https://t.co/nylM6cYAzY pic.twitter.com/JAyyjSMgD0

FC Barcelona (@FCBarcelona_es) June 22, 2021

To άρθρο Μπαρτσελόνα: «Νυστέρι» και 4 μήνες νοκ άουτ ο Ντεμπελέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα