Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Στα «μαχαίρια» για τη διαιτησία των τελικών

23:45 16/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος και η σειρά είναι στο 1-1, με αμφότερες τις ομάδες όμως να έχουν παράπονα για τη διαιτησία.

Οι Μαδριλένοι ήταν έξαλλοι για ένα φάουλ στον Ταβάρες που έκρινε ουσιαστικά τη δεύτερη αναμέτρηση υπέρ των Καταλανών, με τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Κουμπέλς, να περνά στην… αντεπίθεση, καταγγέλλοντας εκφοβισμό των διαιτητών.

«Μετά τη λήξη του ματς, πολλές από τις αντιδράσεις των παικτών εκφοβίζουν τους διαιτητές. Μάλιστα, εκφράζουμε την έκπληξή μας γιατί τα συμβάντα με τους διαιτητές

τόσο στο παρκέ, όσο και στη φυσούνα και τα αποδυτήρια δεν έχουν αναφερθεί στο φύλλο αγώνα. Από την πλευρά μας, θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην εκφοβίζονται οι διαιτητές στα ματς που ακολουθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουμπέλς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των τελικών στη “Liga Endesa” μεταφέρεται πλέον στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και θα υποδεχθεί σε δύο διαδοχικά ματς την Μπαρτσελόνα, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για αύριο Παρασκευή (17/6, 22:00).

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Στα «μαχαίρια» για τη διαιτησία των τελικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα