Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Λαβωμένος για την υπέρβαση

11:31 3/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στην έκτη αγωνιστική της Euroleague, καθώς θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει μία υπέρβαση απόψε (21:30, Novasports Prime) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την έκτη αγωνιστική

της Euroleague.

Το παιχνίδι ήταν εκ προοιμίου δύσκολο και έγινε ακόμα δυσκολότερο, από τη στιγμή που οπ Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόζα και Ιωάννη Παπαπέτρου.

«Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο φυσικά. Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ο κόσμος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το γήπεδο και θα πάμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ σκληρή και καλή ομάδα, αλλά θα παλέψουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ μας. Θα είμαστε σκληροί. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή περιφέρεια και επίσης και το ματς στη ρακέτα έχει ενδιαφέρον με τα δύο αδέρφια που θα είναι αντίπαλοι και θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς και το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετικά αμφίβολο τον Νίκολας Λαπροβίτολα, τον κορυφαίο γκαρντ της ομάδας του Γκριμάου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Όλεγκς Λάτισεβς και Τζοσέφ Μπισάνγκ.

Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν 74-68

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 79-77

Ζαλγκίρις – Βιλερμπάν 88-91

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου 79-71

Αρμάνι – Μονακό 66-72

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

21:30 Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές

21:30 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός

21:30 Μπασκόνια – Παρτιζάν

Η κατάταξη της Euroleague:

Ρεάλ 5-0
Βαλένθια 5-1
Φενέρμπαχτσε 5-1
Μπαρτσελόνα 4-1
Βίρτους Μπολόνια 4-1
Μονακό 4-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-2
Ολυμπιακός 3-3
Ζαλγκίρις 3-3
Παναθηναϊκός 2-3
Παρτιζάν 2-3
Αναντολού Εφές 2-3
Ερυθρός Αστέρας 2-4
Μπάγερν 2-4
Μπασκόνια 1-4
Άλμπα Βερολίνου 1-5
Βιλερμπάν 1-5
Αρμάνι Μιλάνο 1-5

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Λαβωμένος για την υπέρβαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα