Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός LIVE: Αλάνθαστοι στην άμυνα οι “πράσινοι” που παίρνουν διαφορά ασφαλείας

23:15 15/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο “Παλαού Μπλαουγκράνα” για την 4η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς που θα βρει για πρώτη φορά απέναντί του τον πρώην αρχηγό του “τριφυλλιού”, Νικ Καλάθη.

Το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα στη σεζόν δίνει ο Παναθηναϊκός που δοκιμάζεται κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Νικ Καλάθη

και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκτός έδρας. Οι “πράσινοι” που είχαν “κουτσουρεμένη” διαβολοβδομάδα, αφού το ματς με τη Βιλερμπάν την Τρίτη (13/10) αναβλήθηκε, θα παραταχθούν κόντρα στους “μπλαουγκράνα” χωρίς τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Ίαν Βουγιούκα, στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα.

Η Μπαρτσελόνα στον αντίποδα θα παραταχθεί χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς, που διαγνώστηκε με κορονοϊό, αλλά ο Νικ Καλάθης θα δώσει κανονικά το “παρών” και θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την παλιά του ομάδα. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν ρεκόρ 2-1 καθώς μετράνε δύο νίκες (επί ΤΣΣΚΑ και Βαλένθια) και μία ήττα (από τη Ζενίτ). 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Όσον αφορά την παράδοση η Μπαρτσελόνα υπερέχει με 28 νίκες σε 43 αγώνες, με το “σκορ” στη Βαρκελώνη να είναι 17-4, με τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στις 11 Απριλίου του 2014 με 66-65 για τα Play Offs της διοργάνωσης.

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός LIVE: Αλάνθαστοι στην άμυνα οι “πράσινοι” που παίρνουν διαφορά ασφαλείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός LIVE, Αλάνθαστοι, “πράσινοι”,bartselona – panathinaikos LIVE, alanthastoi, “prasinoi”