Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ψάχνει την… υπέρβαση

09:34 8/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την… προσωπική του «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague δίνοντας δύσκολο εξ αναβολής αγώνα στην έδρα της Μπαρτσελόνα (20:00, NewsIt.gr, Novasports 2).

 

Με μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση στην έδρα της Μπαρτσελόνα (εξ αναβολής ματς για την  9η αγωνιστική της Euroleague)

ξεκινά την εβδομάδα του ο Ολυμπιακός.

 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Euroleague, έχοντας ρεκόρ 5-5  και θέλει τη 6η του νίκη στην διοργάνωση.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και αναζητούν αντίδραση στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πριν αγωνιστούν την Πέμπτη (10.12.2020) στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

 

Η Μπαρτσελόνα οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία της εφετινής Euroleague, με ρεκόρ 9-2. Μέχρι στιγμής, οι Καταλανοί έχουν ηττηθεί μόνο από Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Βιλερμπάν.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στην διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο έμπειρος φόργουορντ ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ο Έλληνας κόουτς υπολογίζει κανονικά και στις υπηρεσίες του Άαρον Χάρισον.Στην Αθήνα έμειναν οι Χρηστιδη και Νικολαΐδη.

 

Ο Γιασικεβίτσιους μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Άλεξ Αμπρίνες. Εκτός δράσης παραμένει ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες εβδομάδες από πρόβλημα στο πέλμα.

 

Σχετικά με την… παράδοση στις 32 «μάχες» των δυο ομάδων, οι «μπλαουγκράνα» προηγούνται με 19-12 νίκες, ενώ στη Βαρκελώνη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 3 νίκες και 12 ήττες.

 

Διαιτητές θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ψάχνει την… υπέρβαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα