Μπαρτσελόνα – Απίστευτες ατάκες κατά του Λιονέλ Μέσι: «Είναι αρουραίος του υπονόμου»

20:42 12/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών για την Μπαρτσελόνα, αλλά φαίνεται ότι η προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου, δεν… έτρεφε συναισθήματα αγάπης για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Αντίθετα μάλιστα, μία κοινή συνομιλία του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, με τον CEO του συλλόγου, Όσκαρ

Γκράου και οι διευθυντές τμημάτων, όπως ο Ζόρντι Μόι, ο Οριόλ Τομάς και ο Νταβίδ Μπέλβερ, ο Πάντσο Σρέντερ και ο Χαβιέ Σομπρίνο, δείχνει μίσος κατά του Μέσι.

Όταν δημοσιεύθηκε το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ, λίγο πριν τον εκδιωγμό του από την ομάδα, ο τότε επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών, Ρομάν Γκόμεθ Πόντι, εμφανίζεται να χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις εναντίον του στη συνομιλία τους στο WhatsApp. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα του Πόντι για τον Μέσι, ανέφερε σύμφωνα με Ισπανικά ΜΜΕ τα εξής: «Μπάρτο (σ.σ. ο πρώην πρόεδρος Μπαρτομέου), ειλικρινά, δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός άνθρωπος με αυτόν τον αρουραίο του υπονόμου. Ο σύλλογος του έδωσε τα πάντα και έχει αφοσιωθεί στο να υπαγορεύει πως να γίνονται μεταγραφές, ανανεώσεις, αλλά και χορηγίες που αφορούν τον ίδιο. Αυτό έκανε με την ανανέωση του Σουάρες, του Άλμπα, αλλά και την προμήθεια για την ανανέωση του Ανσού Φατί.

Και πάνω από όλα η συσσώρευση εκβιασμού και αγένειας που έχουμε υποστεί ως σύλλογος και όσοι από εμάς που εργαζόμαστε στην ομάδα από αυτόν τον… ορμονικό νάνο που χρωστάει τη ζωή του στην Μπάρτσα…Ελπίζω να φύγει μέσα στην αδιαφορία, που είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί».

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Απίστευτες ατάκες κατά του Λιονέλ Μέσι: «Είναι αρουραίος του υπονόμου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα – Απίστευτες, Λιονέλ Μέσι, Είναι,bartselona – apisteftes, lionel mesi, einai