Μπάγια Αντωνοπούλου: Καταστράφηκαν τα γραφεία της από την έκρηξη στον Πειραιά – «Μαζεύουμε τα κομμάτια μας»

16:38 15/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Οργισμένη ανάρτηση από τη Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την έκρηξη στον Πειραιά, από την οποία καταστράφηκαν το κατάστημα και τα γραφεία του site της. 

Με την ισχυρή έκρηξη που έγινε την Τετάρτη (13.12.2023) στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά,

οι υλικές ζημιές σε κοντινά σπίτια και καταστήματα ήταν τεράστιες. «Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, είχαμε όμως τεράστιες υλικές ζημιές», γράφει η Μπάγια Αντωνοπούλου στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το κατεστραμμένο μαγαζί της και τα γραφεία του site της.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είδε τους κόπους της να καταστρέφονται σε μια στιγμή. 

«Δε θέλω να εκφράσω όσα σκέφτομαι για τους ανθρώπους αυτούς», λέει η γνωστή δημοσιογράφους για εκείνους που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, σημειώνοντας ότι «μέρες πριν τα Χριστούγεννα εμείς και τα υπόλοιπα τα μαγαζιά εδώ δε θα δουλέψουμε γιατί αυτοί οι “κάποιοι” το αποφάσισαν».

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια από μπάζα και τα κομμάτια της καρδιάς μας», κατέληξε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μπάγια Αντωνοπούλου (@bayaant)

 

Όλη η ανάρτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

«”Κάποιοι” για αγνώστους λόγους, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες κατέστρεψαν κόπους μιας ζωής. Εμείς και τα διπλανά καταστήματα πληρώσαμε το μίσος κάποιων συμφερόντων που ίσως να μη μάθουμε ποτέ.

Η βόμβα στη Φίλωνος δυστυχώς κατέστρεψε τα γραφεία του @hernewsgr και το μαγαζί μας. Δε θέλω να εκφράσω όσα σκέφτομαι για τους ανθρώπους αυτούς, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα εμείς και τα υπόλοιπα τα μαγαζιά εδώ δε θα δουλέψουμε γιατί αυτοί οι «κάποιοι» το αποφάσισαν.
Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, είχαμε όμως τεράστιες υλικές ζημιές.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια από μπάζα και τα κομμάτια της καρδιάς μας.

To άρθρο Μπάγια Αντωνοπούλου: Καταστράφηκαν τα γραφεία της από την έκρηξη στον Πειραιά – «Μαζεύουμε τα κομμάτια μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα