Άβε Μπόρις! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Απίστευτες εικόνες και σήμερα στο Λονδίνο!

12:46 24/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Οργισμένος και δικαιολογημένα εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν με τους συμπολίτες του που αγνόησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και βγήκαν κανονικά να πάνε στις δουλειές τους.

Τα τρένα και σήμερα το πρωί την ώρα αιχμής ήταν γεμάτα με τους επιβάτες να είναι ο ένας πάνω στον άλλον και να μην λογαριάζουν κορονοϊό.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media εξοργίζουν. Κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον σαν σαρδέλες οι Λονδρέζοι πήγαιναν στην δουλειά τους σαν να ήταν μια κανονική ημέρα.

Ο

Σαντίκ Καν απήυθυνε έκκληση στους εργοδότες να αφήσουν το προσωπικό τους να εργάζεται από το σπίτι και να πηγαίνουν στην δουλειά τους μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Μια από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media από την Nicola Smith η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο τα δείχνει όλα:

#CoronaVirus #coronavirusuk#CoronavirusBillUK #CoronaCrisisuk #Coronavid19#CoronavirusPandemic #COVIDIDIOTS #COVID19 #COVIDー19 #COVIDIOTS #covid19UK #Covid19Out #CovidUK #Covid_19 #covidー19uk #Covid #LockdownNow #lockdownuk #lockdown #LockdownLondon https://t.co/hyx8T9A6Cc

— Michael Rose (@mikey_rosie) March 24, 2020

 

To άρθρο Άβε Μπόρις! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Απίστευτες εικόνες και σήμερα στο Λονδίνο! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα