Ατσάλινα νεύρα είχε κωπηλάτης στο Σαν Ντιέγκο, που είδε έναν καρχαρία κάτω από το κανό του

09:30 12/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Τέρας ψυχραιμίας και μάλιστα με ατσάλινα νεύρα αποδείχτηκε κωπηλάτης στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ που είδε ξαφνικά κάτω από το κανό του έναν μεγάλο λευκό καραχαρία να κόβει βόλτες κάτω απο το νερό.

Ο κωπηλάτης απολάμβανε μια βόλτα με το κανό του στο νερό των ακτών του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ. Ξαφνικά είδε ότι μαζί του έκανε βόλτες και ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας, ο οποίος αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για τους ανθρώπους.

Ο

κωπηλάτης από τις ΗΠΑ δεν πτοήθηκε όμως. Ο Bill Clements μόλις είδε τον μεγάλο λευκό καρχαρία κάτω από κανό του στο νερό αντέδρασε με απόλυτη ψυχραιμία όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ο Clements δείνει τον καρχαρία να περνάει από κάτω του και ακούγεται να λέει. «Ω, εδώ είναι. Ω!».

Μην βιαστείτε να πείτε ότι τα λόγια του βγήκαν από το στόμα του υπό το καθεστώς του τρόμου. Ο Αμερικανός ακούγεται να μιλάει χαμογελώντας.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paddle Goat (@paddlegoat)

 

«Ήταν λίγο τρομακτικό»

Λίγο μετά βέβαια, παραδέχτηκε σε σχόλιο που έκανε ότι ένιωσε λιγάκι τον τρόμο της συνάντησης με τον μεγαλύτερο θηρευτή της θάλασσας.

«Θα ομολογήσω ότι ήταν λίγο τρομακτικό να βλέπεις τη σκοτεινή αναμφισβήτητη σκιά ενός μεγάλου λευκού κάτω από την επιφάνεια», έγραψε.

Ο κωπηλάτης από τις ΗΠΑ είχε απωθημένο να δει ένα λευκό καρχαρία από κοντά στη θάλασσα. Όπως είπε είχε ταξιδέψει πιο παλιά στη Νότια Αφρική για να προσπαθήσει να δει έναν μεγάλο λευκό καρχαρία στη φύση, αλλά δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να κάνει πράξη την επιθυμία του.

To άρθρο Ατσάλινα νεύρα είχε κωπηλάτης στο Σαν Ντιέγκο, που είδε έναν καρχαρία κάτω από το κανό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα