Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1 LIVE: Προσπαθούν για την ισοφάριση οι γηπεδούχοι

18:33 27/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Τρίπολη και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να προχωρήσει

στη διοργάνωση, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, ψάχνοντας παράλληλα το πρώτο του φετινό «διπλό», στο γήπεδο όπου στις 6 Φεβρουαρίου του 2021 είχε κάνει το τελευταίο του.

Το σημερινό παιχνίδι είναι «ζωής ή θανάτου» για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει επιτέλους… ανάσα!

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες της 5ης φάσης είναι νοκ άουτ και οι νικητές προκρίνονται στους «16», όπου θα «μπουν» στη διοργάνωση και οι σύλλογοι που κατέλαβαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις του περυσινού πρωταθλήματος (2020/21), δηλαδή οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης.

Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Τριανταφύλλου. Παναθηναϊκός και Ατρόμητος κατέθεσαν αίτημα, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί το VAR στον αγώνα τους. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε δεκτό. Τα έξοδα θα καλυφθούν και από τις δύο πλευρές

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε ότι υπεύθυνος VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Χρέη AVAR θα εκτελέσει ο Ιορδάνης Απτόσογλου.

To άρθρο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1 LIVE: Προσπαθούν για την ισοφάριση οι γηπεδούχοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα