Αθήνα... φάντασμα! Κανείς στο κέντρο μετά και το κλείσιμο των καταστημάτων - Εικόνες που δεν φανταζόμασταν ότι θα βλέπαμε (video)

14:19 18/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός κατέβασε τα ρολά των όλων επιχειρήσεων,  με τους πιο εμπορικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας να είναι ακόμα πιο έρημοι.

Ερμού, Τσακάλωφ και την Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι είναι μερικές από τις οδούς που μοιάζουν “στοιχειωμένες”.

Το newsit.gr βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και κατέγραψε

την κατάσταση, μετά το περιοριστικό μέτρο της αναστολής των εμπορικών καταστημάτων, που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει με μιας η – όσο είχε απομείνει – εμπορική κίνηση στους δρόμους.

click4more: Το μεγάλο λουκέτο! Οδηγός… επιβίωσης – Όλη η λίστα με τα ανοικτά και τα κλειστά καταστήματα

Οι μοναδικοί “επισκέπτες”, που φαίνεται να απολαμβάνουν την ηρεμία της Αθήνας είναι μόνο τα περιστέρια, αφού μετρημένοι είναι πλέον εκείνοι που επιλέγουν το κέντρο.

Ίδια εικόνα παρατηρείται και στους δρόμους μέχρι το Κολωνάκι με τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν να είναι ελάχιστα ακόμα και μπροστά από την Βουλή. Τόσο η πλατεία Κολωνακίου όσο και οι πεζόδρομοι με τις γνωστές μπουτίκ επώνυμων ρούχων και cafe είναι άδειοι από κόσμο.

Δείτε τις σπάνιες εικόνες από το κέντρο


Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής/ επιμέλεια: Θάνος Μακρογαμβράκης

To άρθρο Αθήνα... φάντασμα! Κανείς στο κέντρο μετά και το κλείσιμο των καταστημάτων - Εικόνες που δεν φανταζόμασταν ότι θα βλέπαμε (video) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα, Κανείς, - Εικόνες,athina, kaneis, - eikones